FCA Importers – Fiat

ІНФОТЕЙНМЕНТ


На новому Tipo City Cross виняткова технологія. 7- і 10-дюймові радіоприймачі дозволяють насолоджуватися музикою, навігацією і підключенням до ваших пристроїв просто і зручно.

DAB

Цифрове аудіо високої роздільної здатності для вашої музики і системи інфотенменту.

БЕЗДРОТОВИЙ APPLE CAR PLAY

Підключіть свій iPhone до дисплея Uconnect™ 10″ і керуйте Apple CarPlay бездротовим способом за допомогою голосового управління Siri або сенсорного екрана. Бездротовий Apple CarPlay – це розумніший і безпечніший спосіб використовувати ваш iPhone у вашому автомобілі. Ви можете телефонувати, надсилати та отримувати повідомлення та слухати Apple Music, аудіокниги чи подкасти, залишаючись зосередженими на дорозі.

CarPlay, iPhone та Siri є зареєстрованими товарними знаками Apple inc.

БЕЗДРОТОВИЙ ANDROID AUTO

Новий Tipo City Cross також сумісний з Android Auto™. Коли ваш смартфон підключений до автомобіля, зручний інтерфейс відображає ваші програми на дисплеї Uconnect™ 10″. Ви можете керувати музикою та контактами, а завдяки Google Maps ви можете досліджувати карти, умови дорожнього руху в режимі реального часу, і не піддаючи ризику безпеку.​

Google, Google Play, Android Auto та Waze є товарними знаками Google LLC.

 Щоб використовувати Android Auto на дисплеї автомобіля, вам знадобиться автомобіль, сумісний з Android Auto, телефон Android з ОС Android 5.0 або новішої версії та додаток Android Auto.

Останні новини від Fiat