FCA Importers – Fiat

ПРОСТІРДЛЯ МУЗИКИ

Ще приємніше вести машину з вашою улюбленою музикою. Для цього в новому Qubo ви знайдете радіосистему МР3 з 5-дюймовим сенсорним екраном, 6 колонками і можливістю підключення через Bluetooth, USB, AUX або звуковий потік і кнопки управління на кермі.

ВМІЄ РОБИТИ ШЕ БІЛЬШЕ ОДНОчАСНО

Для декого це може бути прикро, але технології Qubo вдається зробити дві речі одночасно: легко інтегрувати навігацію з усіма функціональними можливостями Bluetooth. Щоб спростити вам життя в чистому стилі Qubo.

SUPERJUBO

Салон має програмовані зони деформації, так що в разі будь-яких сутичок, вона в основному поглинається в точних і вивчених точках. Для безпечного перевезення дітей є автоматичне замикання дверей вже після 20 км/ч. Qubo також пропонує додаткову систему DeadLock, яка підвищує безпеку при спробі злому, відключаючи все важільні механізми дверей і роблячи неможливим відкриття зсередини.

СИСТЕМИ АКТИВНОЇ ТА ПАССИВНОЇ БЕЗПЕКИ...

Повна система безпеки, від пристроїв утримання дітей (3-точкові з втягувальним механізмом для 3-го пасажира заднього сидіння), чотири подушки безпеки і система кріплень Isofix, яка дозволяє прикріпити дитяче сидіння без ременя безпеки, до активних систем безпеки: ABS + EBD і ESC, щоб підтримувати курсову стійкість. А для максимального комфорту під час їзди, круїз-контроль дозволить вам підтримувати бажану швидкість, в той час як датчики паркування допоможуть вам при будь-якому маневрі.

ВИ ЛЮБИТЕ ХОДИТИ В ПОХОДИ?

Тільки з приводом на два колеса Qubo Trekking може впоратися навіть з найскладнішою місцевістю. Система Traction+ забезпечує на бездоріжжі витрату палива як у автомобіля 4х2 (до 50 км/ч), передаючи рушійну силу на передню вісь, від колеса, яке пробуксовує на колесо з кращим зчепленням з поверхнею. Крім того, шини M+S забезпечують максимальне зчеплення з дорогою при будь-яких погодних умовах.

Останні новини від Fiat