Новини

Fiat оновив сімейство Tipo і додав в нього і крос-версію

04.11.2020

Компанія Fiat представила оновлене сімейство Tipo, яке включає седан, хетчбек, універсал, а тепер ще й  Cross-версію на базі "п'ятидверки". Модель, яка користується популярністю в Європі та Туреччині, змінилася зовні і всередині, а в гамму двигунів увійшла нова «турботрійка» 1.0.

Від дорестайлінгової моделі новинку можна зовні відрізнити по світлодіодній оптиці, новому дизайну решітки радіатора, бамперів і дисків. У салоні переглянули комбінацію приладів, змінили колір підсвічування з червоного на білий, встановили бездротову зарядку для смартфонів, а для пасажирів другого ряду - USB. Опціонально стала доступна мультимедійна система UConnect 5 з 10,25-дюймовим екраном.

Новинка в лінійці, піднятий хетчбек Tipo Cross, відрізняється збільшеним на 40 міліметрів дорожнім просвітом і накладками на пороги і арки з нефарбованого пластика.



Але головним нововведенням став трициліндровий двигун GSE сімейства FireFly об'ємом 1,0 літра і потужністю 100 кінських сил, який витіснив з гами відразу два 1,4-літрові агрегати на 95 і 120 сил. Також в Європі Tipo можна купити з одним з двох турбодизелів на вибір - 1,2-літровим (95 сил) або 1,6-літровим, причому потужність останнього була збільшена зі 120 до 130 кінських сил.



Європейські дилери почнуть отримувати оновлений Tipo вже найближчим часом.