FCA Importers – Fiat

МАЙБУТНЄ - ЦЕ ПРОСТІР

Простір розроблений спеціально для вас і побудований на основі інноваційних концепцій технологічності і безпеки. 500L - це автомобіль, який гарантує вам все це. І він готовий для будь-яких ситуацій, включаючи майбутнє.

ЗАПРОШЕННЯ ДО ПОДОРОЖІ

З системою Uconnect™, за допомогою 5-дюймового сенсорного екрану, ви можете керувати всіми мультимедійними пристроями, присутніми в автомобілі: аналогове і цифрове радіо (DAB) і основні носії (медіаплеєр, iPod, iPhone, смартфон), які підключаються через USB-порт і роз’єм Aux-in.

Нова система Uconnect™ LIVE дозволяє клієнтам – через підключення їх смартфонів – користатися багатьма додатками бортової системи, тому вони можуть завжди бути на зв’язку з своїми друзями на Twitter; слухати 35 мільйонів музикальних треків на Deezer і понад 100 тисяч радіостанціій на Tune-In; отримувати в реальному часі світові новини від Reuters і інформацію про дорожній рух, камери стеження і погоду завдяки послугам TomTom LIVE.

І це ще не все. Ви можете покращити ваш стиль водіння завдяки програмі eco:Drive™ і заощадити на паливі,   а також перевіряти в реальрному часі рівень викидів CO2 вашого автомобіля.
А також ви можете стежити за становм вашої машини з програмою my:Car, яка буде нагадувати вам, де ви зупинились, інформувати про рівень палива та будь-які відхилення в вашому автомобілі.

ВІН ЗРОЗУМІЄ ВАС З ПЕРШОГО...

З 5-дюймовим кольоровим сенсорним екраном, який взаємодіє з вашим телефоном, смартфоном, радіоприймачем, медіаплеєром і MP3-плеєром водіння стає зручнішим і більш інтуїтивним, ніж будь-коли раніше. З Bluetooth® ви можете робити дзвінки, не приймаючи рук з керма і отримувати будь-які текстові повідомлення (за умовою, що у вас сумісний смартфон). А щоб додати смаку вашій подорожі, радіоприймач з CD-плеєром також включає в себе режим цифрового радіо на замовлення та може програвати зовнішні джерела через USB і AUX-IN порти. Iнноваційне потокове аудіо може відтворювати музичні треки з вашого смартфона без допомоги ніяких кабелів.

СТАНЬТЕ ЕКО-ВОДІЄМ

Ви хочете навчитися скорочувати споживання палива і відповідні витрати на 16%? Програма eco:Drive LIVE на Fiat 500L навчить вас, як це робити. Кожного разу, коли ви сідаєте за кермо, додаток записує вашу поведінку і показує ваш еко-індекс на дисплеї Radio та надає вам в реальному часі поради, щоб допомогти виправити помилки і поліпшити ваш стиль водіння. Після курсу тренінга ви зможет увійти до співтовариства eco:Ville community і поділитися вашими результатами на Facebook або Twitter.

МЕЛОДІЯ ЗМІНИЛАСЬ

На вашому 500L ви можете слухати будь-яку музику, яку ви бажаєте: через ваш MP3-плеєр, ваш смартфон або флешку USB. І ви можете вибрати її за допомогою кнопок управління на кермі. Крім того, ця нова система висоякісного відтворення звуку класа преміум, розроблена в співробітництві з Beats Audio, має розширений алгоритм еквалайзера, який створює чистий звук високого розділення. Завдяки 6 динамікам на передніх і задніх дерях, 1 сабвуферу в багажному відділенні та 8-канальному цифоровому підсилювачу нова аудіо система може досягати потужності 520 Вт.

ВІН ЗНАЄ, ЯК ПІКЛУВАТИСЯ ПРО ВАШУ РОДИНУ

Базове обладнання забезпечує найвисший рівень активної і пасивної безпеки. До 7 подушок безпеки, система ABS, (Система екстреного гальмування) та найсучасніша система ESC (Електронний контроль стійкості), яка включає функції ASR/MSR проти ковзання при прискоренні і уповільненні. Пристрй Hill Holder допомогає при старті на підйомі, Система активного рульового управління DST, яка поліпшує безпеку водіння і керованість, а також система електронного контролю за перекиданням (ERM). А щоб ваша поїздка в інтенсивному дорожньому русі була ще безпечнішою, застосовується пристрій City Brake Control (на замовлення), який розпізнає присутніцсть інших машин або перешкод і гальмує автоматично, щоб уникнути зіткнення або пом'якшити його наслідки.

Останні новини від Fiat