FCA Importers – Fiat

РОЗРОБЛЕНО ВІДПОВІДНО ДО ПОБАЖАНЬ КОЖНОЇ РОДИНИ

500L додає лінії, які допомагають захистити і додати комфорту до традиційного дизайну. Ледве похиле лобове скло і шарнірна муфта збільшують простір і оглядовість для пасажирів, а також дають водієві велике почуття безпеки. Обширний простір вікна, що оточує водія зменшує сліпі зони, а також пропускає величезну кількість світла, щоб заповнити інтер'єр у відмінному стилі 500.

ЗАХОПЛЮЮЧИЙ ВИД

Панорамний дах на електричному приводі дарує будь-кому, хто мандрує на 500L, найширший просвіт у своїй категорії – цілих 1,5 м2. Дві версії: фіксована і з люком, який відкривається за допомогою приводу.

МАЛЕНЬКИЙ, АЛЕ ПРОСТОРИЙ

500L розширює поняття практичності, тому що з його 4,15 м в довжину, 1,78 метра завширшки і 1,66 м у висоту, він поєднує в собі комфорт легкового автомобіля з легкістю паркування міського.

КОЛЬОРОВИЙ АБО ДВОТОННИЙ?

500L є дійсно унікальним. З його 10 кольорами кузова, ще з 2 для даху і 3 для колесних дисків, 500L – це автомобіль, який пропонує більш рішень щодо кастомізації, ніж будь-який інший в його категорії.

ЩАСТЯ НАРОДЖУЄТЬСЯ У СІМ'Ї

Ось, що таке 500L: завжди позитивний, усмішливий і готовий вітати всіх комфортно з його 3,17 м3 житлового простору, щоб можна було насолодитися їм в повній свободі.

1500 ВАРІАНТІВ КОНФІГУРАЦІЇ СИДІНЬ

Кожне сидіння 500L можна трансформувати 8 різними способами, що становить понад 1500 можливих комібнацій.
 Сидіння і спинку переднього пасажира можна складати у формі столика, а задні сидіння, окрім регулювання по довжині, завдяки функції “fold & tumble” можуть складатись на себе простим рухом руки. Таким чином, ви можете мати плоску вантажну платформу для використання всієї довжини автомобіля. Багажні відсіки місткістю 455 л можуть досягати 1 480 л, якщо скласти заднє сидіння.

ВСЕ НА СВОЄМУ МІСЦІ

З його 22 відсками для речей, на борту 500L ви можете мати все під рукою. На 500L є місце для всього і для всіх, будь то ноутбук або телефон, пляшка води або парасолька.

Останні новини від Fiat