FCA Importers – Fiat

ЗОВНІШНІСТЬ КРОСОВЕРА

500L Trekking переосмислює традиційні лінії 500, додаючи зовнішність кросовера: високий кліренс, спеціальні бампери з захистом днища в базовій комплектації і багато інших деталей, які підкреслюють його стиль. Як сатиновані деталі, бічні захисні накладки з полірованими сталевими вставками, бічні спідниці і спеціальні бампері і крила. І також 17-дюймові легкосплавні диски алмазної обробки, теж в базовій комплектації.

ЗАХОПЛЮЮЧИЙ ВИД

Панорамний дах на електричному приводі дарує будь-кому, хто мандрує на 500L, найширший просвіт у своїй категорії – цілих 1,5 м2. Дві версії: фіксована і з люком, який відкривається за допомогою приводу.

НЕВЕЛИКИЙ, АЛЕ ПРОСТОРИЙ

500L Trekking розширює концепцію практичності: маючи 4,15 метрів в довжину, 1,78 метрів в ширину і 1,66 в висоту, він поєднує усередині простір пасажирського автомобіля, який може паркуватися як міський автомобіль.

КОЛЬОРИ ЕНЕРГІЇ

500L Trekking сильний, динамічний і енергійний. Ось чому його улюблений кольор жовтий. Але дозвольте собі здивуватися його іншими 9 кольорами та багатьма комбінаціями.

КОМФОРТ І ПРОСТІР

З його сидіннями, які нахиляються або складаються, ви можете перевозити предмети довжиною 2,4 метра, у той час як багажник об’ємом 455 літри здивує вас: він може прийняти корисний об’єм 1 480 л, якщо скласти заднє сидіння. Ви можете взяти все, що потрібно, щоб насолодитися прекрасною подорожжю з 500L Trekking.

ПІДКОРЯЙТЕ ДОРОГИ ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ

Комфорт і безпеку в дорозі йдуть рука об руку з шинами M+S в базовій комплектації. Ви з легкістю підкорите навіть найважчі дороги.

ПОЗАШЛЯХОВИК ЧИ ГОРОДЯНИН?

500L Trekking буде таким, як ви хочете, щоб він був. Відчуйте настрій позашляховика з інтер’єром з сірою тканиною “magnesio grey” і коричневими вставками з екошкіри або відчуйте чарівність мегаполісу від чорної тканини з білими вставками з екошкіри.

Останні новини від Fiat