FCA Importers – Fiat

ЛЕГЕНДИ ТЕЖ РОСТУТЬ.

І вони міняються. Як Fiat 500, автворитетний символ, який сьогодні додав сміливості і звабливості його фешенебельній і популярній зовнішності.

СИМПАТИЧНИЙ БЕШКЕТНИК

Усміхнене обличчя Fiat 500 ще більш бешкетне. Передня частина немов підморгує завдяки новим молдингам, шанованим вусам і бамперу, який оточує тривимірну решітку. Більш привабливий, більш позитивний, навіть більш 500-й. Нові поліеліптичні фари, здається, підморгують темряві. А нові денні ходові вогні зі світлодіодною технологією натхненні нулями логотипу 500, і в темний час стають його підписом, роблячи його відразу пізнаваним.

СПРАВЖНЯ ЕЛЕГАНТНІСТЬ І СТИЛЬ

Неповторний профіль 500 не змінився, але він додав характеру завдяки його 2 цінним новим легкосплавним дискам, 15-дюймові в сірій блискучій версії і 16-дюймові в матовій чорній з алмазною обробкою.
Дизайн нового 500 виділяється двома новими кольорами кузову: дуже яскравий пастельний алий Corallo Red і такий вишуканий і елегантний бордовий Burgundy Aida з металичним оздобленням.

ХАРАКТЕР МОЖНА ПОБАЧИТИ В ДЕТАЛЯХ

Такі як нова хромована смуга, що робить бампер вище і включає в себе протитуманні фари і вогні заднього ходу. Або як його нові задні блок-фари, які об’єднують стоп-сигнали, підсвічування і показники повороту, які обрамляють корпус – незвичайне і сміливе рішення, що підкреслює здатність 500 до оновлення, не втрачаючи своєї неминущий дух.

КОЛЕКЦІЯ 500

Ніколи не було більшого модника, чим він. Сьогодні 500 представляє свою нову колекцію одягу для автомобілів: 6 графічних рішень, щоб одягнути свої нові лінії з елегантністю, уявою, життєрадісністю і гумором. Ніщо не залишено на волю випадку: кожне графічне рішення може бути в поєднанні з конкретним кольором кузова і доступне в кількох варіантах – Mini (сторони) або MIDI (одягає автомобіль від пояса вгору і включає в себе дах, капот, бічні дзеркала, поясну лінію, багажне відділення і стойки дверей).

ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ І КРАСА. ІДЕАЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ.

Екстер'єр в сміливому стилі містить в собі повністю оновлений інтер'єр, більш привабливий, елегантний і вишуканий. Fiat 500 знову готовий дивувати.

ДОСКОНАЛІСТЬ - НЕ АКСЕСУАР

Дизайн приладової панелі був повністю переглянутий, щоб гармонійно відповідати новим технологіям на борту. Хромовані вставки і більш округлі елементи управління мають дуже вражаючий вигляд. Але Fiat 500 не тільки красивий, він фукнціональний і тепер має новий зручний рукавичний ящик на передній панелі, і нову центральну консоль з портами USB і Aux і набагато просторіший лоток для утримання чашок.

ВСЕ ПІД КОНТРОЛЕМ

Нове кермо дуже спеціальної конструкції прикрашене хромованими елементами.
Інноваційний 7-дюймовий цифровий дисплей TFT дозволяє вам тримати всю інформацію, необхідну при водінні під контролем, як наприклад,   дані про швидкість, обороти двигуна, температуру і індикатор перемикання передач, який рекомендує, коли вам необхідно перемкнути передачу, а також бортовий комп’ютер, який дозволяє встановити параметри автомобіля залежно від відстані, яку належить пройти, миттєве споживання палива, запас ходу, і т.д.

НАДХНЕННИЙ ВИСОКОЮ МОДОЮ

Стиль, стиль, стиль і ще більше стилю. Нові матеріали і тканини, вибрані для інтер’єрів нового 500, прийшли безпосередньо з наймодніших подіумів. Ось живий Глен плед з різною колірною обробкою і нові цінні бордові шкіри з блакитними вставками, дотик до колишніх часів, як дань кольорам 60-х років.

КОЖНУ ПОЇЗДКУ ТРЕБА ПРОЖИТИ В...

Щоб гарантувати весь комфорт, який ви могли б побажати, є нові сидіння, зроблені з ще більш ергономічних матеріалів і призначені для полегшення пасажирського доступу до задніх сидінь.

Останні новини від Fiat