FCA Importers – Fiat

ВІН ТАКИЙ, ЯК ВСІ. АЛЕ НЕ КОПІЮЄ НІКОГО.

На борту нового 500, єдине, що має значення - це задоволення від водіння. Саме тому він оснащений всіма найбільш складними системами безпеки та інформаційно-розважальними системами з управлінням на рульовому колесі, голосовий зв'язок Bluetooth® і потокове аудіо Bluetooth, пристрої eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVE, а також онлайнова інформаційна система Uconnect™.

UCONNECT™

Uconnect™ - це розважально-інформаційна система, яка дозволяє вам за допомогою 5 або 6,5-дюймового сенсорного екрану керувати мультимедійними пристроями, присутніми в...

ВАШ ЗАХИСНИК

На вашому новому 500, крім його нової гальмівної системи (на двигунах 1,2), ви можете розраховувати на всі найкращі системи захисту: 7 подушок безпеки, система ABS + EBD, щоб ви не втратили контроль при різкій зупинці, система ESC + Hill Holder, щоб ви підтримували ваш напрям в надзвичайній ситуації і рушали на підйомі без затруднень, пристрій HBA, щоб зробити раптове гальмування більш ефективним, і пристрій безпеки Hazard Device, який негайно вмикає аварійні вогні, якщо ви змушені припинитися раптово. При цьому еліпсоїдальні вогні денного ходу гарантують максимальну видимість завдяки їх світлодіодним технологіям.

Останні новини від Fiat