FCA Importers – Fiat

ТАКОЖ І ЛЕГЕНДИ РОСТУТЬ.

І вони змінюються. Як новий Fiat 500 - завжди крутий, тепер він народився знову більш оригінальним і сонячним, ніж будь-коли.

ЗОВНІШНІСТЬ ЧАРІВНОГО ДЕБОШИРА

Усміхнене обличчя Fiat 500C стає ще більш пустотливим. Передня частина як би підморгує, завдяки новим молдингам, “поважаним” вусам і бамперу, який оточує тривимірну решітку. Більш привабливий, більш позитивний, навіть ще більше 500-й. Нові полі-еліптичні фари компанійські і, здається, підморгують в темряві. У той же час нові денні ходові вогні зі світлодіодною технологією, натхненні нулями логотипу 500C і в темряві стають його підписом, що робить його негайно пізнаваним.

НЕПОВТОРНІ ВИГИНИ

Неповторний профіль 500C не змінився, але він додав характеру завдяки його новим легкосплавним дискам, 15-дюймові в сірій блискучій версії і 16-дюймові в матовій чорній з алмазною обробкою.
Дизайн нового 500C виділяється двома новими кольорами кузову: дуже яскравий пастельний алий Corallo Red і такий вишуканий і елегантний бордовий Burgundy Aida з металичним оздобленням.

ЙОГО УЛЬТРАМОДНА СТОРОНА

Зверху до силуету нового 500C добавився інноваційний розсувний дах округлої форми, обладнаний плавним електричним приводом, який відкриває скляне вікно чорного кольору, а також третій стоп-сигнал і спойлер. Даний елемент дизайну доступний в трьох відтінках: слонова кістка, червоний і чорний.
Виділяються нові елементи дизайну, такі як нова хромована смуга, що робить бампер вище і включає в себе протитуманні фари і вогні заднього ходу. Або як його нові задні блок-фари, які об’єднують стоп-сигнали, підсвічування і показники повороту, які обрамляють корпус – незвичайне і сміливе рішення, що підкреслює здатність 500C до оновлення, не втрачаючи своєї неминущий дух.

ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ І КРАСА. ІДЕАЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ.

Екстер'єр в сміливому стилі містить в собі повністю оновлений інтер'єр, більш привабливий, елегантний і вишуканий. Fiat 500 знову готовий дивувати.

ДОСКОНАЛІСТЬ - НЕ АКСЕСУАР

Дизайн приладової панелі був повністю переглянутий, щоб гармонійно відповідати новим технологіям на борту. Хромовані вставки і більш округлі елементи управління мають дуже вражаючий вигляд. Але Fiat 500C не тільки красивий, він фукнціональний і тепер має новий зручний рукавичний ящик на передній панелі, і нову центральну консоль з портами USB і Aux і набагато просторіший лоток для утримання чашок.

ВСЕ ПІД КОНТРОЛЕМ

Нове кермо дуже спеціальної конструкції прикрашене хромованими елементами.
Інноваційний 7-дюймовий цифровий дисплей TFT дозволяє вам тримати всю інформацію, необхідну при водінні під контролем, як наприклад,   дані про швидкість, обороти двигуна, температуру і індикатор перемикання передач, який рекомендує, коли вам необхідно перемкнути передачу, а також бортовий комп’ютер, який дозволяє встановити параметри автомобіля залежно від відстані, яку належить пройти, миттєве споживання палива, запас ходу, і т.д.

НАДХНЕННИЙ ВИСОКОЮ МОДОЮ

Стиль, стиль, стиль і ще більше стилю. Нові матеріали і тканини, вибрані для інтер’єрів нового 500C, прийшли безпосередньо з наймодніших подіумів. Ось живий Глен плед з різною колірною обробкою і нові цінні бордові шкіри з блакитними вставками, дотик до колишніх часів, як дань кольорам 60-х років.

КОЖНУ ПОЇЗДКУ ТРЕБА ПРОЖИТИ В...

Щоб гарантувати весь комфорт, який ви могли б побажати, є нові сидіння, зроблені з ще більш ергономічних матеріалів і призначені для полегшення пасажирського доступу до задніх сидінь.

Останні новини від Fiat