Новини

FIAT 500X CITY CROSS: ВІЗЬМИ СВІЙ СТИЛЬ, КУДИ Б ТИ НЕ ЇХАВ

21.09.2020

Щоб отримати максимум від кожної поїздки, вам потрібен високий стиль і індивідуальність. Досліджуйте місто по-новому за кермом FIAT 500X CITY CROSS з позашляховими бамперами з захисними вставками, зовнішніми ручками і вставками з матового хрому, а також мультикермом з техно-шкіри.

Що чекає нас у майбутньому? Свобода їхати куди завгодно, залишаючись на зв’язку з усім, що вам дорого. З новим 500X Cross майбутнє настало вже зараз. Адже навіщо мати найновіший iPhone, якщо ви не можете користуватися ним, коли захочете? Apple CarPlay – це найрозумніший і найбезпечніший спосіб використання iPhone в автомобілі, тому ви можете отримувати вказівки, телефонувати, відправляти та читати повідомлення та відтворювати музику без відволікань.

Відрегулювати швидкість одним натисканням? З ним ви це зможете. Система Speed Advisor з функцією розпізнавання дорожніх знаків визначає поточні межі швидкості і дозволяє швидко і безпечно регулювати швидкість руху.

Ви відволіклися? Немає проблем. За допомогою системи Lane Assist ваш 500X Cross попередить вас, якщо ви випадково вийшли зі своєї смуги руху.

І це ще далеко не всі особливості нового 500X Cross, серед яких нові 19-дюймові легкосплавні диски, задні фірмові блок-фари сімейства 500 наступного покоління, оновлений захист днища та багато іншого.

Переконатися, що FIAT 500X CITY CROSS - це високий стиль та справжній комфорт, Ви можете, завітавши до автосалону офіційного дилера - компанії "Захід Авто-М": м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3. Тел. (03131) 3-80-62.