Новини

НОВИЙ FIAT 500 ПРОЇХАВ ПО НОВОМУ МОСТУ САН-ДЖОРДЖО В ГЕНУЇ: НОВИЙ 500 І МІСТО ГЕНУЯ СИМВОЛІЧНО ОБ’ЄДНАЛИСЯ В НОВОМУ ПРАГНЕННІ ДО МАЙБУТНЬОГО ТЕХНОЛОГІЙ ТА СТАЛОГО РОЗВИТКУ

17.08.2020

Новий Fiat 500, символ «Made in Italy» і економічного підйому не міг не бути на відкритті руху по новому мосту Сан-Джорджо в Генуї роботи знаменитого архітектора Ренцо П’яно.

Новий 500 – повністю електричний автомобіль групи FCA – пройшов 1067 метрів недавно відкритого моста в Генуї перед тим, як віадук був відкритий для щоденного руху.

Зображення кабріолета Новий 500 «la Prima», на капоті якого майорять триколор і прапор муніципалітету Генуї, є символом Італії, яка вміє реагувати і боротися, і є свідченням того, як разом, об’єднуючи силу і навички, можна встати на шлях відродження.

Подібно Fiat 500, відбитим на цих пожовклих фотографіях, які подолали 760 кілометрів недавно створеної Autostrada del Sole (Шосе сонця) з півночі на південь і назад, сьогодні, як і тоді, Fiat 500 є синонімом інновацій та оновлення – автомобіль, здатний дати початок перезапуску, надихаючи на позитив і виводячи дизайн і елегантність, типові для італійського стилю, за межі національних кордонів.

І якщо останнє доповнення до бренду Fiat є майбутнім індивідуальної, стійкої і технологічною мобільності, то точно так же для столиці Лігурії, міст через річку Польчевера, побудований в рекордно короткі терміни, – це твір дуже високої інженерії, якому судилося стати новим символом Генуї майбутнього.