Новини

СВІТОВА ПРЕМ’ЄРА DUCATO ELECTRIC

02.08.2019

Під час заходу, присвяченого новому Ducato MY2020, еволюції бестселера, який протягом 38 років задовольняв весь спектр потреб бізнесу, бренд Fiat Professional вперше продемонстрував світові Ducato Electric – повністю електричну версію BEV (Battery Electric Vehicle), яка надійде в продаж в 2020 році і буде працювати спільно з Ducato Natural Power на природному газі, доповнюючи пропозицію щодо альтернативного палива.

Ось так новий Ducato процвітає на шляху еволюції, яка ніколи не зупинялася протягом майже сорока років: відмінна продуктивність і екологічність, а також сильний акцент на TCO (сукупна вартість володіння), щоб найкращим чином задовольнити різні потреби кожної професійної місії, а також самий великий асортимент для автомобіля «all forward» –  витончений і впізнаваний стиль і передові технології.

Такий же підхід у Ducato Electric, першої повністю електричної моделі Fiat Professional, розробленої і створеної відповідно до найпередовіших стандартів якості концерну FCA.

Ducato Electric був задуманий і розроблений на основі конкретного, детального вивчення реального використання власниками своїх автомобілів, на що пішов рік збору даних, який підтвердив, що більше 25% ринку вже віддає перевагу автомобілям «BEV» з точки зору використання, маршрутів, динаміки і продуктивності, і, отже, готові і чекають змін в мобільності.

Професіонали, що працюють в конкретних сферах бізнесу, мають хороші можливості, щоб бути першими в освоєнні цієї технології, враховуючи зростання онлайн-торгівлі, поштових та кур’єрських послуг, доставку готової їжі додому, місцевий транспорт, а також широку необхідність забезпечити доступ до міських центрів з постійно зростаючими обмеженнями руху для транспортних засобів на традиційному паливі.
Клієнти, вже зацікавлені в електричній мобільності сьогодні, – це ті ж самі клієнти, які в силу своїх специфічних завдань і, отже, в разі потреби, надають особливе значення TCO і, як правило, мають практично постійний маршрут, велику кількість робочих днів а році, але й досить низькі добові пробіги.

У відповідності зі своїм новаторським духом Ducato Electric має підтримку завдяки активній співпраці з клієнтами в рамках пілотних проектів, в які залучені деякі великі гравці галузі, щоб в повній мірі використовувати всю їх базу знань і визначити всі конкретні вимоги до експлуатації, які слід враховувати при індивідуальному підході і комплектації до кожної заявки. Завдяки такому підходу Fiat Professional прагне запропонувати комплексні рішення в області електричної мобільності, засновані на вивченні потреб в енергії, здатні не тільки охопити кожну окрему задачу, а й запропонувати рішення, починаючи від автомобілів і закінчуючи інфраструктурою, не забуваючи ні про один аспект світу послуг, все більш затребуваних сучасними вимогами мобільності.

Таким чином, Ducato Electric не тільки пропонує повну гаму версій, але і має варіанти розмірів акумуляторів з запасом ходу від 220 до 360 км (цикл NEDC) і різною комплектацією елементів живлення. Все в поєднанні з вражаючими характеристиками: швидкість обмежена до 100 км/год для оптимального використання енергії, максимальна потужність 90 кВт і максимальний крутний момент 280 Нм.

Більш того, нова електрична силова установка не шкодить сильним сторонам Ducato: найкраща в своєму класі вантажомісткість від 10 до 17 м3 і найкраще в категорії корисне навантаження до 1950 кг.

В цілому, Fiat Professional ефективно використовував свою технологічну спадщину і досвід для розробки електричної версії свого бестселера, відповідаючи потребам кожного професійного користувача і надаючи інновації, продуктивність і гнучкість відповідно до мантри Ducato «більше технологічності, більше ефективності, краще співвідношення ціна-якість», щоб запропонувати покупцям версію найефективнішого і універсального фургона на ринку з нульовим рівнем викидів.

Новий Ducato Electric – автомобіль без півзаходів: 100% Ducato, 100% Electric. Таким чином, він стане ключовим продуктом Fiat Professional в області електричної мобільності, особливо в процесі нинішнього переходу від традиційного «вибору автомобіля» до «вибору мобільності», заснованому на конкретних робочих і ділових факторах, оскільки рішення про покупку перемикається з «загальної вартості володіння» на «загальну вартість мобільності».