Новини

«ЛИПЕНЬ НАЗАВЖДИ» – В ЕФІРІ НОВИЙ ВІДЕОРОЛИК З FIAT 500 DOLCEVITA

30.07.2019

Цього місяця розпочалася комунікаційна кампанія для нового 500 Dolcevita, ексклюзивного спеціального випуску, який віддає данину поваги безтурботним 60-м і італійському гламуру, який поєднує в собі перевагу Made in Italy в моді і дизайні із задоволенням повсякденного життя. 500-й є одним з найвідоміших символів в світі, і втілює в собі своєрідність і чарівність Італії.

Переглянути відео

Відеоролик створено на фоні літа на італійській Рив’єрі шістдесятих. Він починається з молодої пари на борту 500C Dolcevita, коли вони проїжджають по вулицях вишуканого морського курорту. Елегантні дами з великими білими і синіми смугастими капелюхами перетинають вулиці центру, в той час як туристи насолоджуються літнім сонцем, сидячи під відкритим небом і під парасольками теж з горизонтальними смужками, кольори яких відображаються в м’якому верху автомобіля нового спеціального випуску. Вперше кабріолет 500 має м’який верх з горизонтальними білими і синіми смугами, вдосконалена нова особливість, щоб відсвяткувати десяту річницю версії кабріолета. Ці два кольори, що натякають на білий пісок і синє море, виконані у вигляді переплетення синіх і білих ниток для досягнення свіжого «джинсового» ефекту, при цьому з червоною ниткою для логотипу «500», який є ексклюзивною підписом 500 Dolcevita.

500 Dolcevita продовжує свою подорож. Дитина з надувним дельфіном під пахвою слідує за ними до пірсу, де головні герої зупиняються, закривають м’який верх і спостерігають за навколишнім видом, зачаровані їм. Але раптом все змінюється від мрії до реальності, з літа шістдесятих на літо сьогоднішнього дня. Таким чином, 500 Dolcevita дозволяє пережити один з тих липневих днів того безтурботного періоду, який в колективній уяві представлений роками фільму Фелліні «Солодке життя» (Dolce Vita). Подорож супроводжується саундтреком того часу «Липень» Ріккардо Дель Турко, в спеціальному аранжуванні для відеоролика..

Комунікаційна кампанія, створена креативним агентством Leo Burnett і спланована Starcom, поширюється на телебаченні, в Інтернеті, на радіо, в друкованих виданнях і на плакатах. Спот був знятий Родріго Сааведрой для продюсерської компанії Think Cattleya.

І все те, що відеоролик викликає в пам’яті, було організовано в останні дні, коли новий спеціальний випуск пройшов по місцях, які символізують «Dolce Vita»: від Канн до Портофіно, від Форте дей Мармі до Риму, де 4 липня він відсвяткував 62- ю річницю культового 500 перед фонтаном Треві. І першими, хто висловив свої найкращі побажання в ніч з 3 на 4 липня, були співробітники комплексу Mirafiori і власники 500-го, які разом зі своїм героєм вишикували свої машини на даху заводу Лінготто у вигляді напису «HAPPY BIRTHDAY 500» в Турині. Отже, це був особливий ювілей для Fiat 500, який є європейським лідером в сегменті міських автомобілів і є найбільш продаваним автомобілем FCA протягом останніх двох років.