Новини

РЕКОРДНИЙ FIAT 500X: ВИПУЩЕНИЙ 500-ТИСЯЧНИЙ ЕКЗЕМПЛЯР

24.06.2019

Fiat 500X порядковий номер 500 000 був випущений у травні на заводі Melfi в південній Італії. Новий рубіж є ще одним доказом успіху цієї моделі, яка лідирує в Італії в своєму сегменті і постійно входить в десятку кращих в Європі з моменту її запуску в 2014 році.

Рекордний автомобіль належить до «120-ї» спеціальної серії, і в цьому випадку він оснащений двигуном 1.3 FireFly Turbo потужністю 150 к.с. і автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням DCT. 120-а спеціальна серія 500X була представлена на останньому Міжнародному автосалоні в Женеві, щоб відсвяткувати 120-річчя бренду Fiat, і має двокольорове забарвлення, вперше представлене на 500X, і включає 6 місяців Apple Music для клієнтів Fiat в окремих європейських країнах*.

Рекорд виробництва Fiat 500X був встановлений на заводі FCA в Мелфі, одному з найбільш інноваційних автомобільних заводів в світі, який в даний час виробляє моделі Fiat 500X і Jeep Renegade, призначені для експорту в більш ніж 100 країн світу. За 25 років своєї роботи завод FCA Melfi зосередився на створенні високоякісних продуктів за рахунок оптимальної ефективності виробничого процесу і, перш за все, за рахунок мотивації і навчання висококваліфікованих працівників у своїй Академії, що є справжньою перлиною в його короні.

* Нові передплатники Apple Music отримають шість місяців безкоштовно. Покупці, вже підписалися на Apple Music, отримають три місяці безкоштовно. З умовами можна ознайомитися на веб-сайті Fiat для місцевих ринків.