Новини

НОВА ЛІНІЙКА FIAT 500: ЛЕГЕНДАРНИЙ АВТОМОБІЛЬ ОНОВЛЮЄТЬСЯ І РОЗШИРЮЄ СВІЙ МОДЕЛЬНИЙ РЯД

23.05.2019

Більш елегантний, стильний і технологічний, новий модельний ряд Fiat 500 з’явиться у автосалонах з більш ніж декількома оновленнями. До них відносяться дві нові версії Star і Rockstar, розроблені для молодих і досвідчених клієнтів.

Запущений в 1957 році і оновлений в 2007 році, нев’янучий Fiat 500 спочатку «моторизував» Європу, а потім повністю зробив революцію в категорії міських автомобілів, вперше запропонувавши рівень стилю і технологій, який раніше не зустрічався в цьому сегменті. І сьогодні, через 12 років, новий 500 робить ще один крок вперед, демонструючи своє внутрішнє покликання як законодавця моди.

Одним словом, присутні всі інгредієнти, які відзначили долю цього символічного автомобіля Made in Italy. І його вплив на європейському ринку залишається таким же сильним і сьогодні: просто подумайте, що в 2018 році він зареєстрував свій кращий результат продажів за всю історію з майже 194 000 реєстрацій нових автомобілів (Fiat і Abarth), а в березні минулого року підтвердив свій статус самого продаваного автомобіля в своїй категорії і другого, який найкраще продавався за весь квартал, відставши тільки від такого ж екстраординарного Fiat Panda.

 

Абсолютно новий асортимент для ще більш особистого і відмінного вибору

Індивідуальність, стиль і ексклюзивність: три унікальні характеристики автомобіля, який продовжує потрапляти в заголовки газет і який ще простіше вибрати сьогодні. Дійсно, починаючи з 500 Pop – «воріт», які відкривають світ 500 – покупець може відразу вибирати між двома абсолютно різними версіями: одна з більш елегантним відчуттям, а інша з більш спортивною атмосферою. Перша версія представлена ​​в стильній обробці Lounge, найбільш ефективно виражає свою індивідуальність в новій версії Star, в той час як спортивний дух проникає в сміливий 500 Sport і в нову, ще більш динамічну версію Rockstar. Широкий асортимент стандартного устаткування в обох нових версіях включає в себе 7-дюймовий сенсорний радіоприймач Uconnect HD LIVE, що підтримує Apple CarPlay і сумісний з Android AutoTM, що робить кожну поїздку унікальною і цікавою. Крім того, з сьогоднішнього дня ця складна інформаційно-розважальна система також входить в стандартну комплектацію 500 Lounge і 500 Sport, яка також представляє нову оббивку.

Всі комплектації нового 500 доступні в версіях хетчбек і кабріолет, в той час як, в залежності від ринків, клієнти можуть вибрати бензинову версію 1.2 69 к.с. (з автоматичною коробкою передач Dualogic або механічною коробкою передач), двигун Twin Air потужністю 85 л.с. і версію 1.2 GPL 69 к.с. (обидва з механічною коробкою передач).

 

Новий 500 Star – втілення елегантності

Прагнучи розвинути вражаючий успіх, досягнутий у версії Lounge, бренд Fiat вирішив створити ще більш багату і елегантну комплектацію: Fiat 500 Star. Однією з головних особливостей нової версії є нова металева обробка White Stella, прикрашена рожевими відтінками, ідеально поєднується з хромованими деталями, 16-дюймовими легкосплавними дисками і скляним дахом Skydome, які пропонуються в базовій комплектації, включаючи протитуманні фари. 500 Star також доступний в наступних кольорах: Gelato White, Carrara Grey, Vesuvius Black, Pompei Grey, Opera Bordeaux, Colosseo Grey, Epic Blue, Ice White. Який би колір ви не вибрали, новий асортимент підтверджує важливість колірних комбінацій для символу Fiat: насправді колір – це не просто питання зовнішнього вигляду, а ключова частина філософії продукту, яка пропонує максимум з точки зору персоналізації як одного з основних елементів.

Ексклюзивність екстер’єру також відображена всередині, з абсолютно новими інтер’єрами версії Star, вищим вираженням стилю для лінійки 500, які доступні в двох колірних комбінаціях, White Sand і Black, і в новій елегантній обробці Matelassé з деталями з екокожі і з вишитим бордовим логотипом 500. А з сьогоднішнього дня передня панель, яка до сих пір поставлялася в тому ж кольорі, що і кузов, тепер може бути обрана в одному з двох нових відтінків: White Sand з перламутровим або матовим Bordeaux. У центрі передньої панелі виділяються цифрові прилади, в тому числі 7-дюймовий TFT-екран, найбільший в категорії.

 

Новий 500 Rockstar, справжня твердість характеру і інновація для автомобіля, який виділяється в мегаполісі

Призначений для клієнтів, які хочуть автомобіль з яскравою індивідуальністю, не відмовляючись від елегантного зовнішнього вигляду, нова версія 500 Rockstar виділяється своїм стилем, який поєднує в собі міцні естетичні особливості Sport, видимі в передньому і задньому бамперах і бічні пороги зі стильними деталями, такими як фіксований скляний дах, 16-дюймові легкосплавні диски і деталі кузова з сатинованого хрому. Крім того, щоб поліпшити витончену, динамічну душу нової версії Rockstar, був представлений новий колір для екстер’єру з матовою обробкою: зелений Green Portofino.

Новий Rockstar, природно, доступний і в інших кольорах: Gelato White, Carrara Grey, Passione Red, Vesuvius Black, Pompei Grey, Opera Bordeaux, Colosseo Grey, Italia Blue, Ice White.

Інтер’єри також відображають елегантну спортивну атмосферу екстер’єрів, і, як і в версії Star, тут вони абсолютно нові. Центральне облицювання сидінь виробляє особливо вражаюче враження, натхненне тканинами в тонку смужку для кращих костюмів. Все окантоване бічними панелями з сірими або синіми деталями і верхньою частиною сидіння з чорної екошкіри. Як і версія Star, новий 500 Rockstar також пропонує передню панель в двох нових кольорах: новий матовий темно-зелений і сатиновий графіт. У разі темно-зеленої панелі управління деталі інтер’єрів пофарбовані в сірий колір, тоді як у версії з атласним графітом інтер’єри пофарбовані в синій колір. Пасажирський салон укомплектований елегантною хромованою рокер-панеллю і 7-дюймовим TFT-монітором, надає всю інформацію, необхідну водієві, в тому числі дані, надані спідометром, тахометром і бортовим комп’ютером, які вся можуть зчитуватися миттєво і одночасно. Монітор також відображає інформацію, надану системою UconnectTM.

 

Fiat пропонує відчути в автомобілі Apple з Apple Music і Apple CarPlay

На честь 120-річчя клієнти Fiat в Італії, Німеччині, Іспанії, Австрії, Швейцарії та деяких інших країнах в найближчі дні, якщо придбають автомобіль з нової лінійки 500*, отримають спеціальний подарунок: до 6 місяців безкоштовно Apple Music**.

Клієнти Fiat зможуть транслювати понад 50 мільйонів пісень без реклами і слухати їх з системою BeatsAudio*** класу преміум, яка надає водіям нескінченний плейлист.

Вбудовані в автомобілі системи також поліпшені завдяки Apple CarPlay – більш інтелектуальному і безпечного способу використання iPhone в автомобілі, що дозволяє автомобілістам користуватися всіма функціями через комплексний дисплей автомобіля.

З Apple CarPlay клієнти Fiat також можуть використовувати голосове управління Siri для здійснення дзвінків, відправлення та одержання повідомлень, відтворення аудіокниг і подкастів, отримання маршрутів, оптимізованих для умов руху і багато чого іншого.

Нарешті, до святкування 120-річчя Fiat був створений ексклюзивний плейлист Fiat на Apple Music під назвою «120 років пісень». Запущений в березні плейлист буде регулярно оновлюватися, і до липня будуть оновлені 120 пісень на момент офіційної річниці Fiat.

120 пісень будуть охоплювати кілька країн і включатимуть саундтреки найуспішніших рекламних кампаній Fiat, такі як «Свобода» Фаррелла Вільямса, «Всього лише одне життя» Стінга і Шеггі, «Вечір в Римі» Майкла Бубле і «Динаміт» Ніккі Блітца.

 

* За винятком комплектації Pop.
**
 Нові абоненти Apple Music отримають шість місяців безкоштовно. Клієнти, які вже підписалися на Apple Music, отримають три безкоштовних місяці. З умовами можна ознайомитися на сайті Fiat для місцевих ринків.
***
 Beats-Audio доступне як додаткове.

 

Uconnect 7″ HD LIVE з сенсорним екраном, підтримка Apple CarPlay і сумісність з Android AutoTM

Система UconnectTM оснащена 7-дюймовим сенсорним екраном з високою роздільною здатністю, інтерфейсом гучного зв’язку Bluetooth, потоковою передачею звуку, функцією читання тексту і розпізнавання голосу, а також портами USB з інтеграцією iPod і елементами управління на кермі.
На додаток до широкого спектру послуг UconnectTM LIVE основними функціями системи UconnectTM є інтеграція Apple CarPlay і сумісність з Android AutoTM.

Apple CarPlay дозволяє оптимізувати маршрути відповідно до умов руху, здійснювати і приймати дзвінки, відправляти та отримувати повідомлення, а також прослуховувати Apple Music, аудіокниги або підкасти, не відволікаючись від дороги. CarPlay також має голосове управління Siri і спеціально розроблений для різних сценаріїв водіння.

Система також сумісна з Android AutoTM, щоб продовжувати роботу з Android в автомобілі, «проектуючи» програми та сервіси на центральний дисплей. Він розроблений, щоб зробити пошук інформації під час водіння легким і безпечним. Водій може використовувати Google MapsTM або Waze для отримання маршруту та легкого доступу до музики, мультимедійного вмісту і улюблених програм для обміну повідомленнями.
Щоб дізнатися більше про сумісність Android Auto зайдіть на support.google.com/androidauto.

 

* Android Auto, Google Play і Карти Google є товарними знаками  компанії Google LLC.

Apple CarPlay є зареєстрованим товарним знаком компанії Apple Inc.