Новини

FIAT TIPO: ФУНКЦІОНАЛЬНОСТІ, ПРОСТОТІ І ІНДИВІДУАЛЬНОСТІ ВИПОВНЮЄТЬСЯ ТРИДЦЯТЬ РОКІВ

31.01.2018

Fiat Tipo дебютував 26 січня 1988 року. Модель була спадкоємицею Fiat Ritmo, яка, в свою чергу, замінила Fiat 128. З часів Fiat 1100 компактні автомобілі Fiat супроводжували італійські, і не тільки, сім’ї по шляхах соціального, економічного і технічного розвитку в Італії та Європі. З самого початку вони стали ідеальним вибором для багатьох молодих професіоналів і для сімей, які шукають практичний, сучасний і елегантний автомобіль.

Тридцять років тому оригінальний Fiat Tipo був по-справжньому інноваційною концепцією. Інженери Fiat розробили автомобіль, здатний забезпечити чудову керованість, продуктивність, комфорт і безпеку без компромісів, приділяючи особливу увагу ергономіці, як ніколи раніше. Tipo виділявся своєю конструктивною точністю завдяки інноваційним технологіям виробництва і цінним матеріалам, які гарантували надійність і якість. Тому автомобіль цінували за його функціональність, простоту і індивідуальність.

Ці особливості взяв собі і сьогоднішній Fiat Tipo, який відштовхується від духу свого попередника. Це унікальна комбінація технологій, надійності і зручності використання, яка завоювала сегмент С своєю практичністю. Tipo входить в трійку кращих бестселерів в 2017 році в Італії і є лідером сегменту С з 20,7-відсотковою часткою ринку за рік. Автомобіль вибрали більш ніж 180 000 автомобілістів в регіоні EMEA. Крім того, другий рік поспіль це автомобіль з найвищими темпами зростання в Європі.

Функціональні можливості та інновації

У день 30-річчя можна зупинитися на особливостях Fiat Tipo 1988 року, які збереглися в сьогоднішній моделі. Не випадково новий Tipo з гордістю носить назву свого попередника, з яким він розділяє той же дух і ту ж ДНК. З точки зору дизайну, наприклад, Tipo є чітким, інноваційним і особливим. Він кращий в своєму класі щодо внутрішнього простору, що є приємним Дежавю зручності і функціональності.

Прийняті естетичні рішення надають Fiat Tipo чудовий вид на дорозі. Передня частина побудована горизонтально, яскраво виражаючи динамізм у всіх трьох варіантах моделі. Простота, обтічність і аеродинаміка – загальна особливість, притаманна первісній і сучасній моделі. Варто згадати про п’яти дверну версію – ту, яка найбільш безпосередньо нагадує про Tipo 1988 року, – це великі двері багажника, які забезпечують чудовий доступ до кращого в категорії 440-літрового багажника (550-літровий для версії універсал). 30 років тому ці двері багажника були інноваційними на автомобілі і виготовлялися з спеціального, легкого, стійкого до корозії пластика.

Як вчора, так і сьогодні, привабливі конструкції кузова йшли в парі з інтер’єрами, розробленими відповідно до принципів, повністю відповідних завданням проекту: виразити цінності практичності, простоти і функціональності. Ця формула завжди характеризувала автомобілі Fiat в сегменті С і міцно вкоренилася в самій ДНК бренду.

Повна сім’я в простому складі

Fiat Tipo 1988 року було зроблено на одній з перших модульних платформ, які передували концепції сім’ї, вираженій сьогоднішнім Tipo і його трьома варіантами. Його шасі було основою для інших моделей Fiat, таких як наприклад, Fiat Tempra, який був доступний у вигляді традиційного седана і універсала. Тридцять років по тому Fiat Tipo 4-Doors, Fiat Tipo 5-Doors і Fiat Tipo Station Wagon – стали відповіддю Fiat водіям з новими потребами і звичками купувати на основі поінформованого і прагматичного вибору. Всі варіанти Fiat Tipo можуть похвалитися унікальною ціновою пропозицією і орієнтовані на сім’ї, пари та молодих фахівців.
Індивідуальність Fiat Tipo у всіх його версіях виражається через динамічний стиль і сильний характер. Простота вибору для клієнта виражається в лінійці версій двигунів і комплектацій, орієнтованих на серце ринку: проста і послідовна логіка модельного ряду, є ще однією подібністю з Fiat Tipo, запущеним 30 років тому. Оригінальний Tipo дебютував в 1988 році з п’ятьма версіями бензинових і дизельних двигунів, здатними задовольнити всі потреби ринку на той момент, і двома комплектаціями. Всі інші відмінні риси були навмисно опущені, щоб підкреслити значення новизни і зрілості в оснащенні моделі з назвою «Tipo»..

Від Fiat Tipo «Digit» до системи UconnectTM 7″

У кращому стилі Fiat все варіанти сім’ї Tipo оснащені безліччю рішень, які роблять життя на борту кращим для всіх. Лінійка пропонує надзвичайно щедре базове устаткування і представляє інноваційну систему UconnectTM 7 “HD LIVE з 7-дюймовим кольоровим сенсорним дисплеєм з високою роздільною здатністю з ємнісним екраном, з яким користувач може працювати так само, як з планшетом. Також доступна Uconnect Link, яка підтримує Apple CarPlayTM і Android AutoTM, що робить більш зручним використання смартфонів для водіїв.
Ще в 1988 році Tipo справив фурор через його особливо сучасні і функціональні технологічні інновації: електронні цифрові прилади в комплектації «Digit» були включені в спеціально розроблену приладову панель, вбудовану в передню панель. Цифрові прилади в цій комплектації були найсучаснішими з точки зору функціональності та ергономіки і забезпечували відмінну читабельність.

Підводячи підсумок, Fiat Tipo святкує незабутнє минуле і готовий для вирішення викликів майбутнього з досвідом своїх перших 30 років. Модель розроблялася спеціалізованим міжнародним колективом з більш ніж 2000 осіб протягом трьох років, в ході яких було пройдено понад 8,7 мільйонів кілометрів тестів в самих екстремальних кліматичних, дорожніх і висотних умовах, щоб запропонувати сім’ю автомобілів, готових до продажу в більш ніж 50 країнах регіону EMEA. Ринок винагородив ці зусилля винятковими результатами в продажах цієї моделі.