Новини

Сісти за кермо омріяного FIAT – віднині простіше з ОТП Банком!

06.12.2017

Задля забезпечення найбільш оптимальних умов кредитування партнери виокремили умови кредитування для придбання флагманських моделей FIAT 500Х та FIAT TIPO у окрему опцію. Загалом, кредит надається у гривнях на суму до 1 млн грн з мінімальним розміром авансового внеску від 20% терміном до 6 років. Спеціальні партнерські знижки на фінансування передбачають, що вже при сумі авансового внеску 30% за кредитом терміном 12 місяців фіксована процента ставка становить 0,01%. Дострокове погашення кредиту проводиться без жодних комісій.

«Передбачаю, що у недалекому майбутньому вже зникне необхідність видавати такі публічні повідомлення про розширення нашої партнерської мережі з автокредитування, оскільки серед наших партнерів вже будуть практично всі провідні дистриб’ютори й імпортери. Але сьогодні поява нового партнеру – і особливо такого рівня – ще сигналізує про подальше розгортання автокредитування як одного із стратегічних напрямків бізнесу ОТП Банку», - відзначив Олег Клименко, директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».

Дізнатись більше про спеціальні умови кредитування від ОТП Банку Ви можете у наших консультантів за тел. (03131) 3-80-60 або в автосалоні "Захід Авто-М": м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3.