Новини

Fiat і Esselunga встановили світовий рекорд Гіннеса 1495 автомобілів Fiat 500 передані покупцям менш ніж за 48 годин

14.08.2017

Рекордна поставка: саме 1495 Fiat 500 отримали менш ніж за два дні щасливі переможці конкурсу, організованого Fiat і Esselunga. Історична кампанія, проведена в присутності офіційного судді Guinness RecordTM, який оголосив про її внесення до книги рекордів Гінесса.

Кожен, хто отримав свій Fiat 500 «Esselunga», допоміг написати історію цього рекордного партнерства. Переможці були з більш-менш всієї Італії: Лаціо, Тоскана, Емілія-Романья, Венето, Лігурія, Ломбардія і П’ємонт.

1520 автомобілів Fiat 500 пастельного білого кольору стали незабутньою подією, коли вони вишукалися вздовж випробувального треку заводу Мірафіорі, де пройшло випробування багатьох моделей, які творили історію бренду.

Спеціально для конкурсу у співпраці з Fiat Design Center була розроблена спеціальна модель з індивідуальною персоналізацією. Виконаний на рівні комплектації Lounge 1.2 69 HP, автомобіль має ексклюзивний значок «Esselunga» на стійці, табличку з номером в салоні, хромовані обтічники дзеркал і спеціальні 14-дюймові колеса «Color Therapy».

Fiat 500, головний герой конкурсу, виконаний в пастельній білій кольоровій гаммі Pastel White з інтер’єром Ivory. Він має насичену базову комплектацію: сім подушок безпеки, клімат-контроль, система інфотейнменту Uconnect 5 “Radio LIVE, порти AUX-IN і USB, елементи управління на кермі і світлодіодні фари денного світла.

Цей рекорд і партнерство Fiat з Esselunga підтверджують унікальну індивідуальність, яка була центральною для Fiat 500 протягом всієї його історії та допомагала забезпечити її світовий успіх. З нагоди свого 60-річчя Esselunga вирішила винагородити лояльність клієнтів, які кожен день приходить за продуктами і послугами, винятковим, єдиним в своєму роді автомобілем, при цьому розділяючи одні і ті ж цінності орієнтації на клієнта і унікальності, які об’єднують Fiat і Esselunga..

З 1520 переможців, інші 25, які ще не зібрали свої автомобілі, зможуть це зробити протягом наступних кількох днів.