Новини

Fiat і Frontline разом для зручності чотириногих друзів

16.08.2017

Тепер, завдяки аксесуарам комплекту «DogkitFrontline», лінійка Fiat 500L відкриває свої двері для кращого друга людини, представляючи ідеальний вибір для сімей, які люблять тварин.

Fiat 500L, автомобіль з найбільшим внутрішнім простором в своєму класі, ще раз підтверджує свою універсальність та сімейні цінності завдяки комплекту «Dogkit» від брендаFrontline, лідера в області догляду за чотириногими друзями. Мова йде про спеціальну лінійку аксесуарів для перевезення собак, гарантованих Frontline і розроблених Mopar.
Компанія Frontline вибрала Fiat 500L, тому що це ідеальний автомобіль для сім’ї, а домашні тварини є її частиною в усіх відношеннях. Кращий друг людини потребує простір, і який же автомобіль підійде найбільше, якщо не Fiat 500L, з кращою в своєму класі місткістю без шкоди для знакового стилю 500.

Зокрема, хто б не був за кермом автомобіля модельного рядуFiat 500L зможе тепер укомплектувати його необхідними аксесуарами для безпечних і комфортних подорожей зі своїм чотириногим другом і надати йому зручний простів в салоні автомобіля. В наявності є зручне, знімне захисне покривало, що миється, щоб покрити багажне відділення; захисний чохол для заднього бампера; особлива жорстка сітчаста перегородка; сонцезахисні панелі для задніх вікон і зручна підстилка для заднього сидіння. Остання зачіплюється між передніми і задніми підголівниками, створюючи певний простір, і її можна легко зняти і випрати.

Комплект призначений для 500L, де у пасажирів є в розпорядженні цілих 3,17 кубічних метра внутрішнього простору, а також великий і універсальний багажний відсік, для 500L Trekking, версії, яка поєднує в собі душу позашляховика і та любов до міста, і для 500L Living, так званогоMagicPurposeWagonвідFiat, який поєднує в собі любов до 500, маневреність середнього автомобіля, зміст універсала сегмента С і простір мінівена MPV всього на 4,35 м.