Новини

Тріумф FCA на11-му Міжнародному фестивалі «EuBea 2016»

16.08.2017

Завдяки своїм брендам AlfaRomeo і Fiat, група FCA була одним з лідерів, домігшись перемоги в 4 з 14 категорій міжнародного фестивалю «EuBea2016», а також –   серед всіх автомобільних концернів –FCA став кращим в номінації «Кращий корпоративний клієнт». На організованому групою ADC Group конкурсі нагороджуються кращі проекти, відібрані журі, яке складається з представників підприємств і асоціацій європейської індустрії подій.

Fiat домігся успіху в зимовому турі «Casa 500», отримавши «Приз глядацьких симпатій», а також став найкращим автомобільним брендом у категоріях «Роудшоу» і «Використання Інтернету і соціальних медіа». Зимовий тур «Casa 500», організований агентством Ideal Communications, передбачав відвідування будинком на колесах в стилі Fiat 500 п’яти престижних італійських гірських курортів: Бардонеккья, Грессоней, Абетоне, Сан Мартіно-ді-Кастроцца і Мадонна-ді-Кампільо. Буксируваний вогненно червоним Fiat 500X, повністю обладнаний оригінальними аксесуарами будинок на колесах демонстрував унікальні відчуття свободи і безтурботності прямо біля гірськолижного схилу або навіть на схилах. По-справжньому унікальні відчуття. Гостям «Casa 500» також були запропоновані різні цікаві заходи, в тому числі можливість протестувати 500X з приводом на чотири колеса.

Престижні нагороди фестивалю «EuBea2016»були отримані слідом за недавніми нагородженнями на 13-му фестивалі «BEA – BestAwardsEvent» в італії. Бренди Fiat і AlfaRomeo домінували на цьому заході з проектами «Casa 500» і двома «Giulia – Механіка емоцій» і «Ми –Giulietta».